Friskt jobbat

Mer aktuellt än någonsin är ämnet om att skapa hållbara arbetsplatser. Här får ni en mycket uppskattad föreläsare med ett livsviktigt budskap, med humor och värme inspirerar Ninni era medarbetare.

”Din förmåga att presentera fakta med personliga inspel gör att du går hem hos ”vanligt folk”. Du bjuder på både skratt och igenkänning. Du lyckas avväpna tunga ämnen och sätter både ord på och säger det osagda . Denna mix gör att du bland annat blivit en folkkär föreläsare.” – Therese Weng, Verksamhetsutvecklare Forshaga Kommun

Föreläsningen får skyhöga betyg och passar alla målgrupper.

Inspirera personalen och cheferna i att undvika stressrelaterad ohälsa. Mer än 17 000 personer har skrattat och fyllts av eftertanke, gör det ni också! 

Inspirera personalen och cheferna i att undvika stressrelaterad ohälsa

Ninni erbjuder självklart onlineföreläsningar för er som det passar bättre för! Ninni talar 60-150 minuter allt efter önskemål. Ninni har inspirerat mer än 8 000 medarbetare inom vård och omsorg de senaste 2 åren.

”En föreläsning med Ninni Länsberg är en spark i rätt riktning”- Kund

Boken Friskt Jobbat av Ninni Länsberg

Arbete & Hälsa

Boken Friskt jobbat av Ninni Länsberg

Friskt jobbat ger vägledning, tips och kunskap om vägen till ett liv i balans och mer hållbara, friska, goda arbetsplatser. Det är klok ­läsning för både den enskilde och för chefer, fackligt förtroende­valda och skyddsombud. Vi kan alla bli mer observanta på vårt sätt att tackla livet i allmänhet och arbetslivet i synnerhet.

Boken är slutsåld och under nybearbetning, kommer 2024. Finns som ljudbok, 33 minuter på Bookbeat & Storytel.

Boka föreläsningen med Ninni Länsberg

Skicka en förfrågan via kontaktformuläret nedan.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.